Είμαι η Μαρούλα , μητέρα του Απόστολου. Ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Θα μοιράζομαι εδώ , μαζί σας,  προσωπικές μου σκέψεις , ιδέες, βιώματα,εμπειρίες που αφορούν την οικογένεια ,την μητρότητα, το παιδί , τις κατασκευές , τα χόμπι ,την μαγειρική ,τις εκδρομές και διάφορα άλλα πράγματα που ομορφαίνουν και δίνουν χαρούμενες νότες στην καθημερινότητά μου.

Σας καλωσορίζω λοιπόν στον δημιουργικό μου κόσμο μέσα από την δική μου ματιά.

Aγαπώ πολύ τα χρώματα , τα λουλούδια , την φύση ,την δημιουργία σε όλες τις μορφές της , τα παιδιά.  Προσπαθώ πάντα να βλέπω την όμορφη πλευρά της ζωής και να γεμίζω με αισιοδοξία.

Λίγα λόγια για το όνομα του blog

Το όνομα που επέλεξα για το blog μου έχει να κάνει αποκλειστικά με εμένα την ίδια ..το marani custom made αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα μου !Είμαι εγώ! το Marani είναι μια συντομογραφία από το ονοματεπώνυμό μου, όσο για το custom made η ιστορία ξεκίνησε ως εξής :

Από μικρό παιδί μου άρεσε να μαντεύω τι δώρο θα άγγιζε  τα αγαπημένα μου πρόσωπα, τι θα ήταν αυτό που θα τους συγκινούσε . Έψαχνα να βρω κάτι αποκλειστικά για τους ίδιους ,κάτι πρωτότυπο.

Αγαπώ την έκφραση των ανθρώπων όταν δέχονται ένα δώρο που τις περισσότερες φορές αυτό σημαίνει «σε σκέφτομαι! δαπάνησα λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο μου για να σκεφτώ τι θα μπορούσε να είναι αυτό που θα σε αγγίξει» .

Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω αυτό το blog με περιεχόμενο που να παρακινεί σε μια στάση ζωής custom made , «κατά παραγγελία» δηλαδή ,έτσι όπως την θέλουμε, έτσι όπως την επιθυμούμε, έτσι όπως την έχουμε ανάγκη.

Μέσα λοιπόν από τον κόσμο των κατασκευών ανέπτυξα μια υπέροχη δραστηριότητα ,ένα χόμπι που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας .Θα ήθελα να προτρέψω την κάθε μανούλα ,την κάθε γυναίκα να ξεδιπλώσει όλες τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα της και της υπόσχομαι πως θα ανακαλύψει σπουδαία πράγματα  .  Η δημιουργία δεν έχει όρια.

Η δημιουργία δίνει ζωή  και όταν μια μαμά βελτιώνει την ψυχολογία της αυτό επεκτείνεται και μέσα στην οικογένεια .

Πάρτε χρώματα  και ζωγραφίστε την ζωή που επιθυμείτε.

Λίγα Λόγια

Είμαι η Μαρούλα , μητέρα του Απόστολου.

Θα μοιράζομαι εδώ , μαζί σας,  προσωπικές μου σκέψεις , εμπειρίες που αφορούν την μητρότητα, το παιδί , τις κατασκευές  και οτιδήποτε άλλο ομορφαίνει και δίνει χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά μου.

Newsletter

Newsletter


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/maranicustommade/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php:237) in /home/maranicustommade/public_html/wp-content/plugins/send-pdf-for-contact-form-7/classes/send-pdf.php on line 1420